Selecteer een pagina

Kennismaking Familie-opstellingen in de natuur

Ontdek hoe opstellingen voor jou kunnen werken!
inschrijven
Je bent hier: Home » Workshops » Introductie familie-opstellingen in de natuur

Laagdrempelig kennis maken met Familie-opstellingen 

Ontdek in deze eendaagse workshop wat (familie-)opstellingen voor jou kunnen betekenen. Aan de hand van eenvoudige oefeningen kun je ervaren hoe familie-opstellingen en ander systemisch werk vaak op nuchtere boerenlogica is gebaseerd en juist door zijn eenvoud heel veel helderheid en lichtheid kan geven.

Vaak wordt het ervaren alsof het buiten zijn als vanzelf al ruimte en helderheid geeft. De oefeningen nodigen daar nog eens extra toe uit. Zo kom je eenvoudig tot inzichten en verheldering van je gevoel. Eenvoudig betekent niet per se dat het ook makkelijk is. Om diep in jezelf te kijken, en (ongemakkelijke) gevoelens te erkennen, is moed en lef vereist. Jij bepaalt altijd zelf hoe ver je daar in wil en kan gaan op dat moment. En…alles is goed! Persoonlijke groei gaat stap voor stap. 

Ben je toe aan meer helderheid, lichtheid, daadkracht of het loslaten van oude patronen? Dan kunnen opstellingen je daar waarschijnlijk goed bij ondersteunen. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom op deze laagdrempelige kennismakingsdag.

Voor wie? voor iedereen die nieuwsgierig is naar familie-opstellingen.
Waar en wanneer? 25 november, 10-15 uur op de Veluwe, omgeving Arnhem
Jouw investering € 47,-

Takeaway

korte tekst

Testimonials (of andere info)

body

Inschrijven

Voor wie?: voor iedereen die…
Wanneer?  dan en dan
Jouw investering € 9,95

Overige infos

 

Na je aanvraag neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op.