Selecteer een pagina

Hug 2.0

een verrijkende ontdekkingstocht in jezelf, gespiegeld door de ander
aanmelden
Je bent hier: Home » Workshops » Hug 2.0

Hug 2.0  

Een ontspannen en open omhelzing is pure rijkdom en overvloed. Hoe vaak gaan we daar niet snel of zelfs onhandig aan voorbij? Dat hoeft niet, mag wel natuurlijk ;-). Zoals altijd; jij kiest! In deze workshop leer je een verdiepende en ontspannen manier van omhelzen. Een manier die voedend, helend en verbindend is. En ook nog makkelijk dagelijks toepasbaar is.

We beginnen met het ervaren en aangeven van jouw grenzen. Want dat is superbelangrijk om jezelf veilig te kunnen voelen. Alleen vanuit veiligheid kun je met een open hart verbinden. 

Verder oefenen we met niet te geven, ook niet te ontvangen, maar ‘gewoon’ te zijn. Aanwezig te zijn zonder te hoeven geven en zonder te hoeven ontvangen. En als je daarin ontspanning kan vinden, ontstaat geven en ontvangen vanzelf en vloeit in elkaar over. Niet vanuit de wil, maar moeiteloos en heel natuurlijk.

In zo’n omhelzing kom je wellicht van alles tegen, en dat is helemaal welkom en oke. Daar kunnen we ook mee werken. Want wat er nog tussen staat, mag ook een plek krijgen. Sterker nog, als dat geen plek krijgt of niet gezien is, kán je niet eens vanuit ontspanning open zijn.

Beetje spannend? Ik zeg: precies goed!… hier is wat moois te leren!

— een verrijkende ontdekkingstocht in jezelf, gespiegeld door de ander —

 

Meer informatie of aanmelden

Wanneer?  Vrijdag 2 februari, tijd: 10-15 h. 

Locatie in de bossen en heidevelden van de Veluwe, rondom Arnhem.

Jouw investering € 75,-

Tijdens een dag buiten in de natuur is het fijn om vooraf goed voor jezelf te zorgen. Concreet raad ik je aan om mee te nemen:

  • voldoende (warm) drinken
  • je eigen lunch
  • een stoeltje of iets anders om op te zitten 
  • warme soepel zittende kleding waarin jij je lekker voelt.
  • een open mind, of de bereidheid om te openen 😉

 

Na je aanvraag neem ik snel contact met je op. En voor nu: fijne dag☀️