Selecteer een pagina

Familie-opstellingen in de natuur

Kijken naar wat je eerder nog niet kon zien
Meer info of aanmelden
Je bent hier: Home » Workshops » Kennismaking Familie-opstellingen in de natuur

Familie-opstellingendag

Altijd al eens een familie-opstelling willen doen? Maar geen zin in een muffe zaal. Dat hoeft ook niet! De hele dag lekker buiten in het bos of op de hei. Familie-opstellingen die er toe doen, midden in de Veluwse natuur. Echt magisch!

In deze workshop kun je thema’s onderzoeken die schuren of pijn die je (soms al heel lang) meedraagt loslaten. Beter gezegd, een plek geven. Familie-opstellingen zijn echt magisch. Hóe het werkt is nog niet bekend, maar dát het voor veel mensen werkt is zeker.

Nieuwsgierig?

Familie-opstellingen in de natuur

Familie-opstellingen zijn gebaseerd op observaties. Als iedereen op zijn eigen plek is, ontstaat er rust en komt er ruimte voor openheid, verbinding en stroming. Als niet iedereen op zijn plek zit, is er wrijving of zelf ruzie. 

Bij een opstelling wordt vaak glashelder waarom situaties zijn zoals ze zijn. En wordt ook vaak duidelijk wat er nog niet eerder gezien is, maar wat wel een grote invloed heeft op het ‘probleem’. Door deze ongeziene stukken een plek te geven komt er rust en vooral de mogelijkheid om te kiezen en te sturen in je eigen leven. Zolang krachten niet gezien worden ben je er aan overgeleverd en wordt je schijnbaar automatisch door ze meegezogen. Denk bijvoorbeeld aan verslavend gedrag, zoals te hard werken, te veel eten, te ongezond leven, enz. Maar zodra je ze kent, kan jij de regie houden.

Mijn manier van opstellen is niet in eerste instantie gericht op fixen van situaties alswel op het verkrijgen van inzichten, waardoor er compassie kan ontstaan. Dat dat vervolgens vaak leidt tot opluchting of zelfs het oplossen van een probleem is een prachtige bijzaak. Ik noem dit bewust een bijzaak omdat we anders heel snel in de wilskracht komen en die kennen we vaak al te goed…maar leidt niet tot werkelijke ontspanning en opluchting.

 

Testimonials (of andere info)

body

Aanmelden of meer info

Voor wie? voor iedereen met het verlangen naar binnen te kijken.

Wanneer? vrijdag 2 december 2022, van 10 – 15 h.

Waar? in de bossen en heidevelden rondom de Posbank bij Rheden

Jouw investering: vraagsteller € 125,- / representant € 35,-

 

Na je aanvraag neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op.