Selecteer een pagina

Familie-opstellingendag in de natuur

Ben jij gebonden of verbonden?
aanmelden
Je bent hier: Home » Workshops » Dag Familie-opstelling in de natuur

Dag Familie-opstellingen in de natuur

In deze workshop kun je thema’s die schuren onderzoeken of pijn die je, soms al heel lang, meedraagt, loslaten. Beter gezegd, een plek geven. Familie-opstellingen maken dynamieken helder en geven daardoor meer invloed op je eigen leven. 

Buiten in het bos of op de hei, op onderzoek uit in jezelf. Familie-opstellingen zelf zijn al magisch, en buiten in de natuur wordt dat nog eens versterkt, doordat de hele omgeving meedoet.

De eerste stap is kijken wat er is. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook 😉 Eenvoudig wel, maar niet altijd makkelijk, omdat er pijnlijke stukken zijn die we soms liever niet zien. Dan is er lef nodig en een keuze. Jij kiest, altijd! We observeren, we kijken en we zijn samen. Jij doet dit zelf, maar niet alleen.

Bij een opstelling worden dynamieken vaak glashelder. En wordt ook duidelijk wat er nog niet eerder gezien is, maar wat wel een grote invloed heeft op het ‘probleem’. Door deze ongeziene stukken een plek te geven, komt er rust én de mogelijkheid om te kiezen en te sturen. Zolang krachten niet gezien worden ben je er aan overgeleverd en wordt je er schijnbaar automatisch door meegezogen. Denk bijvoorbeeld aan verslavend gedrag, zoals te hard werken, te veel eten, te ongezond leven, enz. Terwijl zodra je ze (er-)kent, jij de regie kan nemen.

Systemisch werk en een familie-opstelling maakt het onzichtbare zichtbaar, als spinnenwebben in de ochtenddauw.

Door personen of gebeurtenissen die met elkaar verbonden zijn en verstrengeld zijn, of zoals we dat noemen ‘verstrikt’ zijn, even uit elkaar te trekken en apart neer te zetten, op te stellen, kun je er naar kijken, kun je observeren en onderzoeken. Doordat het zichtbaar wordt, kun je zien wat er gebeurt én wat er nodig is om jouw verlangen vorm je geven. Heel eenvoudig en daardoor juist zo krachtig!

Een prachtige tool voor meer persoonlijk leiderschap.

 

“Dank je wel voor alle systemische oefeningen waarin jij mij met veel rust en respect begeleid hebt. Je bent een opsteller die goed geaard is en die in staat is om mij tot nieuwe bewegingen aan te zetten. Dank je wel voor jouw kennis, jouw oprechte aanwezigheid en het zetje in mijn rug op de momenten dat ik dat nodig had.”

Sandra

Aanmelden of meer info

Voor wie? voor iedereen met het verlangen naar binnen te kijken. Van ge-bonden naar ver-bonden.

Wanneer? nieuwe datum op aanvraag

Locatie in de bossen en heidevelden van de Veluwe tussen Apeldoorn en Arnhem.

Jouw investering vraagsteller € 125,- / representant € 47,-

 

Tijdens een dag buiten in de natuur is het fijn om vooraf goed voor jezelf te zorgen. Concreet raad ik je aan om mee te nemen:

  • voldoende (warm) drinken
  • je eigen lunch
  • een stoeltje of iets anders om op te zitten 
  • warme soepel zittende kleding waarin jij je lekker voelt.
  • een open mind 😉

Na je aanvraag neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op.

Ik zie jou