Selecteer een pagina

Winterreis - Zwitserland

kom lekker sleeen
Je bent hier: Home » Reizen » Winterreis Zwitserland

Een weekend op Terschelling met lichaamsgerichte oefeningen en opstellingen in de pure en ruige natuur van dit prachtige eiland. Volop ruimte voor jouw persoonlijke proces. In verbinding met de anderen. Gedragen door de natuur; dat is de essentie van een Levend Lijf Weekend.  

Ondertussen zorgen we goed voor onze lijven. Door beweging, zachtheid, vertraging, dans en aanraking bijvoorbeeld. En door een unieke mobiele sauna op het strand! Koelen kan in die heerlijke zee. Zie je het voor je? Want als je goed zorgt voor je lichaam, wordt persoonlijke ontplooiing een verrijkend, behapbaar en vloeiend proces. Welkom!

Op basis van jouw persoonlijke behoeften bepaal jij waar het weekend voor jou over mag gaan. Daar starten we mee. Gaat het over je relatie? Over de band met je ouders of met je kinderen? Over je werk? Over seksualiteit? Over verlies en rouw? Over een patroon dat jou al jaren in de weg staat? Of… hoe actueler en urgenter, hoe meer ‘winst’ er te halen is. En vooral: jij kiest!

Levend Lijf zoals in levende lijve, het gaat over jouw levendigheid, jouw beweging, letterlijk en figuurlijk. En over de schat aan informatie en feedback die jouw lichaam je kan geven en die jij kan inzetten voor meer bewustzijn en meer vervulling. Welkom bij Feet Back!

Ik begeleid voornamelijk op basis van Systemisch Werk, Familie-opstellingen, lichaamswerk, geleide meditaties en visualisaties en natuurlijk jouw eigen gedachtekracht. Ik bewaak de space zodat jij veilig op onderzoek en ontdekking in jezelf kan gaan.

Dusss… waarom je dit mini-retreat wil doen:

✅ Kleine intieme groep met alle ruimte voor jouw persoonlijke proces

✅ Prachtige lokatie, midden in de natuur van Terschelling

✅ Lekker en gezond eten, er wordt voor ons gekookt

✅ Familie-opstellingen buiten in de natuur zijn magisch!

✅ Unieke mobiele sauna bij het strand, exclusief voor onze groep

“Vaak zijn er veel woorden en weinig gevoel. Harjan weet heel goed om met weinig woorden dichterbij je gevoel te komen. Een pure man die goed kan luisteren. (…) Wil jij dichter bij je gevoel komen en voelen wat er is, dan weet ik zeker dat je aan Harjan een fijne coach hebt.”

Frank

Vrij geven en vrij ontvangen

Op basis van de wheel of consent oefenen we met:

vragen om wat je verlangt – je grenzen voelen en aangeven – je bewust worden van je behoeftes – geven zonder iets terug te hoeven krijgen – ontvangen zonder iets terug te hoeven geven – de versmelting van al deze kwaliteiten.

Én de vertaling naar je dagelijkse leven!

Dank je wel voor alle systemische oefeningen waarin jij mij met veel rust en respect begeleid hebt. Je bent een opsteller die goed geaard is en die in staat is om mij tot nieuwe bewegingen aan te zetten. Dank je wel voor jouw kennis, jouw oprechte aanwezigheid en het zetje in mijn rug op de momenten dat ik dat nodig had.

Sandra

Details en praktische info

Aankomst vrijdagmiddag en -avond. We starten met een fijne gezamenlijke avondmaaltijd. Je bent welkom in het hotel van 16 uur. Er is dan nog geen programma; gewoon lekker aankomen en al wat door de omgeving struinen is heerlijk. Na het avondeten starten we.

Zaterdag

Zaterdag onderzoeken we verder wat je verlangen is en wat er schuurt. En zullen we eenvoudige en tegelijk diepgaande oefeningen doen omtrent het thema ‘geven en ontvangen’. Natuurlijk gaat dat over grenzen voelen (in jezelf), grenzen aangeven, verlangens toelaten (in jezelf) en verlangens aangeven. We werken steeds in of vlakbij de rijke en afwisselende natuur rondom het hotel; bos, duinen, meertje, strand en zee. Zaterdagavond stook ik de mobiele sauna met hout warm. Middenin in de wijdse natuur, net achter de duinen mag je hiervan genieten. Koelen kan in de zee! En we nemen de tijd. Daarna tevreden en loom terug naar het hotel.

Zondag

Zondag gaan we – figuurlijk – nog meer naar binnen. Op basis van de Wheel of Consent doen we prachtige oefeningen, waarbij je in alle respect oefent met je eigen en andermans grenzen in fysiek contact. Zondag duurt het programma tot 16:00 uur, zodat je de boot van 17:30 uur terug kan nemen… als je nog wel wil…:-)

Overnachtingen

We overnachten in eenvoudige en goed verzorgde tweepersoonskamers met eigen badkamer, en openslaande deur direct naar het omliggende bos. Tegen een geringe bijbetaling kun je ook een eigen eenpersoonskamer boeken. Er bestaat ook de mogelijkheid om vooraf of achteraf een nacht bij te boeken en nog langer te genieten van de eilander natuur, rust en ruimte. Dat is een echte aanrader trouwens! 

Maaltijden

Voor gezond eten tijdens het weekend wordt gezorgd. En met dieetwensen en intoleranties kunnen we rekening houden.

Zorgen voor jezelf

Zelf zorg je voor goede kleding: fijne warme comfortabele kleding waarmee je kunt ontspannen tijdens het buiten zijn. Neem ook iets mee waar je op kan zitten, een klein draagbaar stoeltje of zitmatje. Een thermoskan is fijn; die kan je ’s ochtend in het hotel vullen met warme thee, kruidenthee of koffie. Grote handdoeken voor in de sauna worden verzorgd.

“Ik ben nog een beetje woordenloos, maar er is écht iets veranderd 🙏🔥“, naar aanleiding van het Levend Lijf Weekend in september dit jaar. 

Annemarie

“Deze twee lieve mensen zijn Harjan en Eva. Beiden werken ze buiten in de natuur en hebben ‘een verleden’ 😉 bij Light Your Life. Twee kanjers die je op een liefdevolle manier naar je gevoel kunnen begeleiden. Juist daarom wil ik je uitnodigen om dit filmpje eens te kijken en hun aanbod op je in te laten werken.”

Jawi Bakker, Light your Life

Meer informatie?

Voor wie?: voor iedereen die een JA voelt bij persoonlijke ontplooiing in de natuur en in contact met anderen.
Wanneer?  vrijdagavond 18 t/m zondagmiddag 20 november 2022.
Jouw investering € 547,-

Je krijgt:

  • Een 2 daagse retreat op Terschelling met hotel in het bos
  • Begeleiding tijdens de oefeningen
  • Sauna óp het strand, dippen in de zee!
  • Twee overnachtingen (obv 2 pers. per kamer)
  • Ontbijt, lunchpakket, avondeten, koffie en thee

Toeslag eenpersoonskamer € 50 per nacht. De mobiele sauna kan ook voor een extra dag of avond bijgeboekt worden.

Na je aanvraag neem ik snel contact met je op. En voor nu: fijne dag☀️