Selecteer een pagina

Peru & Bolivia

Nèt buiten de gebaande paden; authentieke beleving en persoonlijke ontwikkeling
meer informatie
Je bent hier: Home » Reizen » Peru & Bolivia

Een reis, letterlijk en figuurlijk, nèt buiten de gebaande paden. Ook net buiten het hoogseizoen. Af en toe tikken we een bekende plek aan, om dan weer de rust, authenticiteit en de natuur van dit prachtige land te ervaren. We zijn veel in kleine dorpen en op het platteland. Ook zullen we veel oorspronkelijke cultuur ervaren, juist buiten die drukke paden. De energie en schoonheid van dat soort plekken die al honderden, soms zelfs duizenden jaren, worden gekoesterd door de lokale bevolking, is zo indrukwekkend en voelbaar. En uit eigen ervaring versnellend en ondersteunend voor je persoonlijke proces. Niet zomaar en reis, een diep-voedend avontuur!

Het is al jaren mijn droom om de verfrissende kracht van deze andere cultuur en natuur als vanzelf en heel natuurlijk bij te laten dragen aan jouw persoonlijke veranderingsproces. Dus bij deze mijn uitnodiging om mee te gaan op dit prachtige avontuur. 

We verblijven over het algemeen in fijne comfortabele en gezellige hotels. Een lekker bed, een schone badkamer, een goeie douche, veel planten en liefst een mooie tuin. Ik heb gemerkt dat dit soort waardes voor mezelf in ieder geval heel helpend zijn om me fijn en ontspannen te voelen. En dat is zo belangrijk en ondersteunend, zeker als we ook met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn. Zou kunnen we steeds tussen de avonturen door ’thuis’-komen.

We reizen met een kleine groep van 4-8 personen. Doordat we drie weken de tijd hebben, kunnen we op een ontspannen en rustige manier aan de hoogte wennen en ons verplaatsen. De reis is zo ingericht dat we tijdens het wennen al volop in de beleving zitten. Naast twee binnenlandse vluchten, vervoeren we onszelf met een eigen auto of busje. Dat geeft veel vrijheid om te stoppen waar anderen aan voorbij rijden. En precies zo lang te blijven als voor ons passend voelt. Het globale reisschema van dag tot dag vind je hieronder binnenkort. Dan krijg je een heel goede indruk van de reis. En ik hou expliciet ook de ruimte om daar een beetje van af te wijken en zo te kunnen volgen wat zich ontvouwt en kloppend voelt op dat moment. Want dat maakt het verschil tussen een prachtige reis, wat het sowieso is!, en een diep-voedend avontuur dat je je levenlang bij blijft. 

Kortom, niet zomaar een reis, maar een diep-voedend avontuur op grote hoogte in de Andes. Nieuwe paden, zowel letterlijk als figuurlijk. Zelfs als je Peru al kent, gaat deze reis je letterlijk zeker nieuwe kanten laten zien. En figuurlijk is er ook veel ruimte voor jouw persoonlijke proces en nieuwe inzichten en bewegingen. De andere omgeving, de andere natuur en de andere cultuur ondersteunen je daar als vanzelf bij. Tegelijk kunnen we steeds naar de ontspanning terugkeren in de fijne hotels en in de veiligheid van de groep.

Voor wie? voor iedereen die een JA voelt. Als Peru roept. Als je aangaat. Als je voelt dat dit voor jou is. Kleinschalig, autenthiek, weg van de gebaande paden en veel buiten zijn. 🦙🌞⛰️🔥

Wanneer? zaterdag 12 oktober t/m zaterdag 2 november 2024. En zaterdag 5 – zaterdag 26 april 2025.

Jouw investering € 4250,- excl. internationale vlucht. Early bird € 500,- korting.

Jij plukt de vruchten

van mijn jarenlange kennis en ervaring in dit land. Gedurende deze reis op letterlijk en figuurlijk grote hoogte heb ik alle aandacht en tijd voor jou en de omgeving, om steeds een diepe en mooie ervaring te faciliteren. Mijn focus ligt op de kwaliteit van jouw beleving.

Je krijgt mijn persoonlijke reisbegeleiding, met deze kleine groep , inclusief meerdere coachingsmomenten.

Concreet en praktisch heb ik bewust gekozen om naar fijne, comfortabele en mooie hotels te gaan en daar niet op te bezuinigen. Een verfrissende en soms confronterende buitenwereld combineren we met hotels waar je echt thuis kan komen en waar je zenuwstelsel tot rust kan komen. We vliegen met een gerenommeerde vliegtuigmaatschappij. En bij het transport over land gebruiken we een moderne en goede auto. 

We reizen 3 weken door de Andes en beleven een oude cultuur die hoog in de bergen nog heel levend is en die ik na 30 jaar goed ken, ook van binnen. De andere cultuur en manieren van leven ondersteunen en versnellen als vanzelf jouw persoonlijke proces. Reflectie, uitzoomen en omdenken liggen hier voor het oprapen, in dit land waar heel veel net een beetje anders, en soms een beetje heel anders, is dan bij ons. 

Het is mijn passie is om jou dit land met hart en ziel te laten zien. Je krijgt een unieke reis, waar heel veel aandacht, kennis en liefde in zit.

Peru en Bolivia in beeld

Omdat beelden meer zeggen dan woorden 🦙🪶🌞⛰️ 

Vroege-condor-korting € 500,-

Early bird, ookwel vroege-condor-korting genoemd ;-): tot 1 mei resp. 1 oktober 2024 krijg je € 500,- korting op de reis. Als ik hotels en vluchten tijdig boek, zijn ze goedkoper. De kosten die ik uitspaar geef ik jullie graag als korting terug. Je krijgt een offerte en betaalt 50% van de reissom vóór de uiterste vroege-condor-kortingsdatum. Deze betaling is dan definitief en het bedrag niet restitueerbaar. En je bent dan verzekerd van deze forse korting! Mocht je toch willen of moeten annuleren, dan mag je altijd iemand anders aandragen voor jouw plaats. In dat geval kan het vooruitbetaalde bedrag wel overgaan op een andere persoon.

Meer informatie

Voor wie?: voor iedereen die een JA voelt. Als Peru roept. Als je aangaat. Als je voelt dat dit voor jou is.
Wanneer? zaterdag 12 oktober t/m zaterdag 2 november 2024. En zaterdag 5 – zaterdag 26 april 2025.
Jouw investering € 4250,-. Early bird € 500,- korting.

*Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het me dan weten zodat we gezamenlijk tot een andere energetische uitwisseling kunnen komen.

Je krijgt daarvoor:

 • 2 binnenlandse vluchten met gerenommeerde vliegtuigmaatschappij, incl. hand- en ruimbagage.
 • 4 transfers van en naar de luchthaven.
 • Alle vervoer over land, met eigen vervoer.
 • Boottrips naar Zonne-eiland, Maaneiland en/of Coa-eiland in het Titicaca-meer.
 • Entree’s van nationale parken en sites die we bezoeken.
 • Overnachtingen in comfortabele en fijne hotels, voor zover voorhanden (4 à 5 nachten slapen we eenvoudiger, maar zeker wel op mooie locaties).
 • Entree van een natuurlijk geothermisch warmwaterbad in de Colca-vallei.
 • Reisbegeleiding tijdens de reis.
 • Coaching en begeleiding van meditaties, opstellingen en lichaamswerk tijdens reis.
 • Optie: Eigen (eenpersoons-)kamer tijdens de hele reis: € 700,- extra.
 • Optie: Internationale vlucht Amsterdam-Lima v.v., rechtstreeks met KLM op fijne reistijden, incl. hand- en ruimbagage. Deze optie kost in oktober € 1500,- en in april € 1250,-. Goedkopere vluchten met andere maatschappijen zijn ook beschikbaar.

Zelf zorg je voor:

 • Eten: Als je lokaal bij restaurantjes en markten eet, kun je rekenen op € 10-15,- per dag. Dat doe ik zelf ook, vind ik het leukst en lekkerst. Is overal voor handen. Ga je naar een toeristenrestaurant, reken dan op € 7-10,- per maaltijd.
 • Drinken: Warm water voor thee krijg je veelal in de hotels. Thermoskannetje mee is aanrader als je door de dag heen graag thee drinkt. Versgeperste fruit- en groentesappen zijn veel voorhanden. Mineraalwater of gefilterd water is overal te koop.
 • De juiste inentingen. We reizen niet naar tropische delen van Peru, dus inentingen zijn beperkt nodig. We reizen naar Lima en blijven verder boven de 2000 m. 
 • Een geldig paspoort, met minimale geldigheidsduur van een half jaar op de laatste reisdag.
 • Een adequate reisverzekering met werelddekking.
 • Kosten van vervoer en entree’s die buiten het programma vallen.
 • Overige prive-uitgaven natuurlijk 😉

Na je aanvraag neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op.