Selecteer een pagina

Kano-coachingreis Zweden

door Light your Life i.s.m. Feet Back Coaching.
meer info
Je bent hier: Home » Reizen » Kano-coachingsreis Zweden

Natuurlijk sprokkelen we hout, koken we op ons eigen kampvuur en slapen we in een tentje onder de sterrenhemel van de oorverdovend stille Zweedse natuur. En er is meer… deze reis gaat ook naar binnen, hij gaat over jou, over jouw behoeftes, over jouw verlangens, over jouw keuzes. Deze reis is geen survival. Het is een persoonlijk avontuur. 

Samen met een groep fijne mensen die allemaal hebben besloten om een laag dieper te kijken. En die elkaar dragen en met elkaar verbinden. Je doet het zélf maar niet alléén. Voor veel mensen is ‘alleen-doen’ heel vertrouwd en controleerbaar, maar…. samen wordt groei makkelijker en moeitelozer.

Jij bepaalt zelf waar deze dagen over gaan. Jij zet de intentie.

Gaat het over je relatie? Over jou en je kinderen? Nieuw werk? Seksualiteit? Gaat het over een patroon dat jou al jaren in de weg staat? Gaat het over ziekte? Gaat het over manifesteren?

Leer jezelf beter kennen door de oefeningen, het lichaamswerk en de ceremonies! Alles in die typische Light your Life-stijl waarin je wordt uitgenodigd om diep te gaan en waarbij ook veel gelachen wordt.

Kun je je voorstellen dat je onder een deken van sterren je voorouders ontmoet tijdens een familieopstelling? Kun je je voorstellen dat je dit doet met een kleine groep van tien mensen die allemaal van de natuur houden. Die bereid zijn om hun verhalen te delen? Mensen die broeders en zusters worden.

Krijg je al zin?! Voelt het een beetje spannend?! Precies goed, hier valt wat te ontdekken!

Stuur een mail naar lightyourlife@live.nl of laat ons contact met jou opnemen.

Harjan is een gepassioneerde coach die buiten in de natuur helemaal in zijn element is. Zijn energie en enthousiasme, zet hij in om samen met jou je vraag te onderzoeken.

Celesta

Een week lang ondergedompeld in je eigen innerlijke avontuur!

Op basis van jouw persoonlijke behoeften bepaal jij waar de week voor jou over mag gaan, jij zet de intentie. Gaat het over je relatie? Over jou en je kinderen? Nieuw werk? Seksualiteit? Gaat het over een patroon dat jou al jaren in de weg staat? Gaat het over ziekte? Gaat het over manifesteren?

Jij bepaalt en we gaan samen aan de slag.

Deze reis wordt georganiseerd door Jawi Bakker van Light your Life in samenwerking met Feet Back Coaching. Jawi en ik begeleiden je op basis van familie-opstellingen en systemisch werk, lichaamswerk, geleide meditaties en visualisaties en natuurlijk jouw eigen gedachtekracht.

Impressie Kano-coachingsreis 2022

Impressie Kano-coachingsreis 2023

Meer informatie?

Voor wie? Voor iedereen die toe is aan een stap verder gaan in vertragen, naar binnen kijken, zien en (nog meer leren) vertrouwen in en op jezelf.
Wanneer? zaterdag 21 – zondag 29 september 2024 (gemengde reis) en zaterdag 24 mei – zondag 1 juni 2025 (mannenreis).

Jouw investering: € 2197,- (incl. btw). 

We vormen een groep van tien deelnemers en twee coaches. Je zorgt zelf voor tent en slaapspullen en de heen- en terugreis is voor eigen rekening. Verder is alles inbegrepen: maaltijden, overnachtingen, entree natuurpark, kano’s en toebehoor, ceremonies en begeleiding.

Jawi Bakker van Light Your Life (www.lightyourlife.eu) begeleidt deze reis samen met mij, Harjan Dijkstra van Feet Back Coaching. Bij de gemengde reis is ook Nicole Wehmeijer je coach.

 

Na je aanvraag neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op.