Reizen

Terschelling en Zweden

Bij een reis van Feet Back Coaching stap je even uit je dagelijkse werkelijkheid en ontstaat er ruimte om uit te zoomen. Er is natuur alom en vanuit die rust kun je inzoomen op jouw binnenwereld. Zo vind je nieuwe wegen om jouw verlangen, stap voor stap, dichterbij te brengen. Een innerlijk avontuur van persoonlijke groei en ontplooiing, omhuld door prachtige natuur en in verbinding met andere mensen die bereid zijn zichzelf te onderzoeken. En ik sta naast je.  

zweden kanoreis

Levend Lijf Weekend - Terschelling

datum: Vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober 2023

Een 2-daagse op Terschelling met diepgaande lichaamsgerichte oefeningen, systemische opstellingen in deze pure natuur èn… een sauna bij het strand!

Tijdens deze mini-retreat zorgen we goed voor ons lijf, want pas dan wordt persoonlijke ontplooiing echt fijn. Speciaal voor ons staat er ’s avonds een sauna bij het strand, net achter het eerste duin. Koelen kan in die heerlijke Noordzee.

begeleiding: Harjan Dijkstra

zweden kanoreis

Kano-coachingreis Zweden

datum mannenreis: zaterdag 25 mei – zondag 2 juni 2024

datum gemengde reis: zaterdag 21 – zondag 29 sept. 2024.

 

Een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij je je letterlijk en figuurlijk onderdompelt in avontuur. Een avontuur in jezelf en jij bepaalt waar deze dagen over gaan. Jij zet de intentie.

Samen met een kleine groep die allemaal van de natuur houden en die bereid zijn om hun verhalen te delen. Je neemt deze week alle tijd voor jezelf, om te reflecteren, te ontdekken, te verbinden en inzichten te laten landen. Een impactvol cadeau aan jezelf!

organisatie: Light your Life, begeleiding Jawi Bakker en Harjan Dijkstra.